Nyheter 2004

Gamla nyheter från 2004


Snutterullen har åter samlat krafterna och anmält sig till Snuttefilmen 2005. Vi har flera olika ideer på vilken typ av film vi skall göra.
~

Under hösten när löven fått rätt färg fortsatte vi med att kompletteringsfilma Projektorrum. Lite mer material kommer att filmas framåt vintern.
~

Under sommaren har vi spenderat tid med att filma ett nytt hemligt projekt. Mer information kommer senare.
~

En dvd har nu kommit med filmerna från Snuttefilmen 2004. Självklart finns den tidiga versionen av Projektorrum med på den.
~

Under mars har vi fortsatt filma Projektorrum för att göra klart film noir-scenen som på grund av dubbel tidspress inte blev klar innan Snuttefilmen.
~

Fredagen den 27 februari premiärvisades ProjektorrumSnuttefilmen i Forumteatern. Det hela var en del av Linköpings filmhelg och vår film inledde det hela. Publiken verkade ha lite svårt att följa med i alla svängar i historien men juryn gav oss en nominering för Bästa film. Tyvärr stannade det vid en nominering för en annan film vann priset vid galasittningen den 28 februari.
~

Filmskapargänget Snutterullen är nu klar med vår första film Projektorrum. Efter inlämning av flmen åkte vi till Göteborgs filmfestival och njöt av att titta på film istället för att skapa.

Snutterullen pimplar efter nya ideer


Kompletteringsfilmning med super8-kamera
Foto Marianne Svensson


Snutterullen fotograferad vid Blues Brothers-fest
Foto Oskar Törnqvist

   

http://kg.stenb.org/nyheter2004

Bilder och text copyright © 2004-2007 K-G Stenborg